Mediatiimi

Varusmiessoittokunta vaatii toimintansa tueksi vahvaa mediaosaamista. Näin monipuolista kokemusta kuvaamisesta, sisällöntuottamisesta ja editoinnista et saa mistään muualta.

Mediatiimin tehtävänä on tehdä Varusmiessoittokunnan toiminta näkyväksi ja tutuksi koko kansalle. Käytännössä se tarkoittaa konserttien markkinoinnin toteutusta yhdessä tiedottajan kanssa sekä aktiivista sisällön tuottamista Varusmiessoittokunnan eri kanaviin. 

Julisteiden, mainoksien, käsiohjelmien ja tiedotuslehti Jytinän sisällöntuotanto, taitto ja graafinen suunnittelu ovat yksi tärkeä osa mediavarusmiesten tehtäviä. Lisäksi mediatiimissä valmistetaan erilaisia videoita, dokumentteja, trailereita ja haastattelupätkiä soittokunnan Youtubeen ja Facebook -sivulle.

Vuodesta 2015 lähtien Varusmiessoittokunta on ollut soittokuntien edelläkävijä sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Sometilien päivittäminen työllistää mediatiimiä niin palveluspäivinä kuin lomillakin. Onneksi se myös näkyy - Varusmiessoittokunnalla on somessa yhteensä liki 20 tuhatta seuraajaa!

Aliupseerikurssin aikana Varusmiessoittokunta tarjoaa laadukkaan viestintälinjan kurssin, jonka aikana aliupseerioppilaat pääsevät myös Suomen parhaimpien osaajien koulittaviksi. Viestinnän aliupseerikurssilla kehitetään johtamistaitoja viestinnän eri tehtävissä ja hiotaan omia erityistaitoja huippuunsa. 2/18 saapumiserässä palvelustaan suorittava voi hakea myös pelkästään Varusmiessoittokunnan aliupseerikurssille kesän erityistehtävähaussa. Lisätiedot  https://varusmies.fi/erityistehtavat

Olit sitten harrastelijavalokuvaaja, toimittajan ammatista kiinnostunut tai media-alaa opiskeleva, Varusmiessoittokunnassa kaivataan juuri sinun osaamistasi. Kokoa parhaimmat kykysi esiin tuova portfolio, ja hae vuoden 2021 saapumiserään.