Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Sotilasmusiikki

Sinustako kapellimestari?

Puhallinorkesterinjohdon ja sotilaskapellimestarien koulutusohjelman rekrytointipäivä järjestetään Musiikkitalon auditoriossa ja Sonore-salissa ti 8.12.2020 klo 15 alkaen.

Iltapäivän aikana tilaisuuteen ilmoittautuneet pääsevät johtamaan Sibelius-Akatemian puhallinorkesterinjohdon koulutusohjelman harjoitusorkesteria. Johtaminen videoidaan ja siitä annetaan palautetta. Osallistuja voi halutessaan käyttää johtamisvideotaan kevään opiskelijahaussa. Palautteen lisäksi osallistujat saavat infoa opintoihin pyrkimisestä, valintakokeesta, varsinaisista opinnoista, sekä työllistymismahdollisuuksista ja lähivuosina avautuvista tehtävistä Puolustusvoimilla.

Rekrytointipäivän järjestävät yhteistyössä Sibelius-Akatemia ja Puolustusvoimat. Tilaisuuden opettajina ja palautteen antajina toimivat puhallinorkesterinjohdon lehtori Petri Komulainen ja Puolustusvoimien ylikapellimestari Jyrki Koskinen. Infotilaisuuden koordinoi sotilasmusiikkialan intendentti Marjo Riihimäki.

Aikataulu tiistaina 8.12. klo 15-19

  • klo 15 Info, Auditorio, Musiikkitalo - opiskelu, hakeminen ja valintakoe, kapellimestareille avautuvat työpaikat vuosien 2022-2027 aikana ja ura sotilassoittokunnissa
  • klo 16 alkaen rekrytointipäivän osallistujat johtavat orkesteria
  • klo 17.20-17.40 Palaute
  • klo 17.40-19 Puhallinorkesterinjohdon luokan opetuksen seuraamista

Rekrytointipäivänä johdettava teos on C. Gounod: Petite Symphonie

Ota halutessasi mukaan oma SDHC-muistikortti videokameraan.

Ilmoittautuminen sähköpostitse 22.11.2020 mennessä: [email protected]
Lisätietoja: Marjo Riihimäki p.0299 500732 Lisätietoja opiskelusta Sibelius-Akatemiassa: [email protected]