Hyppää sisältöön

Kaartin soittokunta

Kaartin soittokunta soi myös Facebookissa ja Instagramissa sekä YouTubessa!

Tulevia konsertteja

Kevätkonsertti

To 11.4. kello 19 Sellosali Liput

Riku Niemi, kapellimestari
SoulSisters, laulu

Ohjelmisto koostuu puhallinorkesterimusiikin klassikoista, sekä pirteistä poiminnoista säveltaiteen laajoja ja monityylisiä svengiaarteistoja kunnioittaen. Maailmankantaesityksiäkin on luvassa!

Kaartin soittokunta -festivaali

La 8.6. Suomenlinna

Päivä alkaa lastenkonsertilla ja päättyy paraatien, konserttien ja MILjazz-puistokonsertin jälkeen iltasoittoon kirkontornista.

Töölö III

22.8. kello 18 Temppeliaukion kirkko (Pääsymaksuton)

Aleksander Hanson, kapellimestari
Miika Jämsä, tuuba

Liity sähköpostilistalle

Jos haluat saada Kaartin soittokunnan tapahtumista tietoja suoraan sähköpostiisi, ota vapaamuotoisesti yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja lisäämme sinut listalle.

Yleistä Kaartin soittokunnasta

Tasavallan presidentin edustusorkesteri, Kaartin soittokunta, on musiikillaan nostattanut tunnelmaa jo yli 200 vuoden ajan! Nykyisin soittokunta on 42-henkinen Suomen Puolustusvoimien edustussoittokunta, ja esiintyy Puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi valtiollisissa edustustilaisuuksissa kuten valtiovierailuilla ja Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Kaartin soittokunnan työ suomalaisessa musiikkielämässä näkyy laajalle. Orkesterin monipuolinen osaaminen eri musiikkilajien saralla on kasvattanut yleisöpohjaa eri suuntiin, ja merkittävät taiteelliset saavutukset ovat nostaneet soittokunnan valtakunnallisten päälehtien kulttuurisivuille.

Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan konserttejamme – juuri sinulle sopivaa musiikkia! Keväiset viihdekonsertit tarjoavat huippuluokan solisteja iskelmätaivaalta. Kesäiset puistokonsertit antavat mahdollisuuden hengähtää arjen keskellä ja nauttia musiikista yhdessä ystävien kanssa.

Temppeliaukion kirkossa järjestettävät Töölö-konsertit nostavat tämän päivän musiikintekijät esiin kantaesitysten ja huomisen klassikoiden merkeissä. Syksy huipentuu Musiikkitalossa järjestettävään perinnepäivän konserttiin, jossa soi musiikinhistorian upeimmat klassiset sävelet sekä Johanneksenkirkossa soitettavaan tunnelmalliseen joulukonserttiin.

´