Sotilasmusiikki kuuluu kaikille!

Kaikki tapahtumat löytyvät konserttikalenteristamme.  

Sotilassoittokunnat ovat maamme ainoita ammattipuhallinorkestereita. Niistä vanhin, Kaartin soittokunta, on toiminut jo vuodesta 1819 lähtien.

Varusmiessoittokuntaan valitaan soittajat pääsykokeiden kautta. Vuosittain varusmiespalveluksensa suorittaa noin 80 lahjakasta muusikkoa, ääni- ja valoteknikkoa tai media-alan osaajaa. Puolustusvoimien varusmiessoittokunta tunnetaan koko Suomen kattavista, musiikillisesti ja visuaalisesti unohtumattomista kiertueistaan.

Kaiken kaikkiaan soittokunnilla on vuosittain yli tuhat esiintymistä. Esiintymiset vaihtelevat perinteisestä vartioparaatista ja näyttävistä kansainvälisistä kuviomarssifestivaaleista upeisiin sinfonisen puhallinmusiikin konsertteihin, taiturimaisiin kamarimusiikkiesityksiin ja viihteellisiin show-keikkoihin. 

Sotilasmusiikin verkkokaupasta voitte tilata muun muassa uusimpia CD-levyjämme. Lisäksi musiikkiamme löytyy kuunneltavaksi Spotifyn kautta.

Tervetuloa sotilasmusiikin tapahtumiin ja konsertteihin!

Haku Varusmiessoittokuntaan on käynnissä, hakuaika jatkuu aina 31.12. asti! Hae Varusmiessoittokuntaan saapumiserään 1/2020 ja koe elämäsi paras vuosi! Lisätiedot ja hakuohjeet tästä.

Soitinhuutokauppa Hamina Tattoossa

Tapahtumat

Soitinhuutokauppa Hamina Tattoossa

Puolustusvoimien käytöstä poistetun soitinmateriaalin huutokauppa 1.8.2018 Haminassa.

Soitinhuutokauppa
Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue

Tapahtumat

Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue

Juhlavuotemme kesäkiertue ulottuu 16 paikkakunnalle kesän 2018 aikana. Tule mukaan juhlimaan kanssamme musiikin äärellä.

Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue