Sotilasmusiikki kuuluu kaikille!

Vuonna 2019 suomalaista sotilasmusiikkia on kuultu jo 200 vuoden ajan. Juhlavuoden aikana Kaartin soittokunta täyttää 200 vuottam Laivaston soittokunta 100 ja Lapin sotilassoittokunta 50 vuotta. Kaikki tapahtumat löydät konserttikalenteristamme.

Sotilassoittokunnat ovat maamme ainoita ammattipuhallinorkestereita. Kaiken kaikkiaan soittokunnilla on vuosittain yli tuhat esiintymistä. Esiintymiset vaihtelevat perinteisestä vartioparaatista ja näyttävistä kansainvälisistä kuviomarssifestivaaleista upeisiin sinfonisen puhallinmusiikin konsertteihin, taiturimaisiin kamarimusiikkiesityksiin ja viihteellisiin show-keikkoihin. 

Sotilasmusiikin verkkokaupasta voitte tilata muun muassa uusimpia CD-levyjämme. Lisäksi musiikkiamme löytyy kuunneltavaksi Spotifyn kautta.

Tervetuloa sotilasmusiikin tapahtumiin ja konsertteihin!

Varusmiessoittokunnan saapumiserän 1/2020 pääsykokeet järjestetään huhtikuussa. Sen jälkeen käynnistyy haku saapumiserään 1/2021 ja jatkuu aina 31.12. asti! Hae Varusmiessoittokuntaan  ja koe elämäsi paras vuosi! Lisätiedot ja hakuohjeet tästä.

Sotilasmusiikki 200 vuotta

Sotilasmusiikki

Sotilasmusiikki 200 vuotta

Vuonna 2019 suomalaista sotilasmusiikkia on kuultu jo 200 vuoden ajan. Juhlavuoden aikana Kaartin soittokunta täyttää 200 vuotta, Laivaston soittokunta 100 vuotta ja Lapin sotilassoittokunta 50 vuotta.

Sotilasmusiikki kuuluu myös Puolustusvoimien kesäkiertueella 2019

Sotilasmusiikki

Avoimet työpaikat

Katso tästä sotilasmusiikin avoimet työpaikat